Rammevogn, traller, hjul og rullevogne

Rammevogne er meget brugt i mange forskellige brancher, måske derfor har den også mange forskellige navne fra branche til branche. Såsom, rullevogn, rammevogn, traller, hunde, cateringvogn og hjul. Da de netop anvendes i mange brancher, er udvalget også præget af mange forskellige nuance og detalje. Disse forskelle alt fra størrelsen på rullevognen, hjulene, bremser, kanterne, materialet, fladen, belastningsevnen, farven og naturligvis særlige branche hensyn.

Rammevognen fås i størrelser fra 400x300mm som er lavet efter kasserne af samme størrelse, Rullevognen/traller i størrelsen 600x400mm er klart den mest anvendte størrelse og fås bl.a. i standard str. med omkranset rammekant så catering termokasser passer til i størrelsen. Herudover er der også et særligt udviklet tralle-tog/rullevogn-tog som er særligt udviklet til webshops. Helt særligt tilbydes også rullevogne i pallemål størrelserne 800x600mm og 1200x800mm, disse er naturligvis særligt anvendelig til kasser og paller i disse størrelser.

Materialet som trallerne og rammevognene er lavet af, er HDPE-plast eller ABS-plast, begge dele er hygiejne materiale som tåler vask efter brug. De 4 hjul kan enten være fikseret (låst), 360 grader roterbare og både med eller uden lås. Herudover er der 2 forskellig type hjul, enten nylon hjul eller gummihjul, begge hjul typer kan samme med hjulkomponenter leveres i rustfrit stål.