Plastkasser

Plastkasse, alle vores plastkasser fungerer som stabelkasser. Dvs. at de er designet til at blive stablet i forbindelse med transport, opbevaring eller produktion, plastkasser fås også med låg og skydelukker. Plastkasserne er fremstillet i kraftig slidstærkt plast der er rengørings venlig på alle sider. Alle plastkasserne kan anvendes i næsten enhver situation fx automatiserede produktion eller transportsystemer til elektronik- bil- pharma- eller fødevareindustrien.

Plastkasserne er modstandsdygtige overfor syrer og er temperaturresistent i temperaturområder fra -40 grader C til +100 grader C. Fødevaregodkendte med certificeringer.

Specielle ønsker kan efterkommes i de fleste af størrelserne, det kan være ønsker i form af; forstærket bund, rillet bund, perforeret bund, dobbelt bund, rillede sider, perforerede sider, fingergreb, håndtag eller hængsler.

Hos Nilaus-plast har vi masser af forskellige plastkasser i alt fra manuel håndtering til automatiseret robot håndtering. Vi råder over et udvalg med op til 10.000 forskellige plastkasse modeller/låsninger enten som lagervare eller som produktionsvare efter forespørgsel. Tilmed er det muligt via vores fabrik at få stabelbare kasser i til skårede specialstørrelser skåret ud fra euronorm størrelsen.

Der findes et væld af forskellige plastkasser, og hos Nilaus-plast finder du både RAKO-kasser, EURO-kasser, euronormkasser, transportkasser, lagerkasser, stablekasser, foldekasser, stakbarkasser, stabel-stakbarkasser og opbevaringskasser og mange flere. Du finder også plastkasser i alverdens forskellige farver og størrelser, og vi har helt sikkert også en kasse i plastik, som passer til jeres produktion, lager, transport, opbevarings – projekt og eller opgave.

Alle kasserne er sprøjtestøbt i enten PE eller PP på vores fabrikker i Schweiz, Belgien eller Tyskland. Efter endt brug kan disse plaskasser i PE og PP regenereres og genanvendes til andre plastprodukter, såsom eksempelvis plastpaller.