Euro stabelbare plastkasser

Den stabelbare Euronorm plastkasse er en standard del af vores sortiment og kan anvendes i en hver virksomhed. Den er tilgængelig i et omfattende udvalg og fås i forskellige størrelser, farver, højder og med eller uden håndtagshul. Du kan vælge mellem lukkede, perforerede og ventilerede sider og bund eller bund. Materialet i Euronorm plastkassen er Godkendt til direkte kontakt med fødevarer. Størrelserne på plastkasserne er kompatible med europaller. Disse plastkasser er en god løsning til lager, logistik, transport, opbevaring, webshophåndtering og produktion.
Disse europlastkasser er lavet ud fra euro norm størrelser og fås enten i glatte eller perforerede alt efter hvilket formål de skal tjene. Flere af størrelserne leveres i flere farver.

EURO stabelkasser er fremstillet af slagfast standard kvalitetsplastik, primært polyethylen (PE) og polypropylen (PP). Materialet er modstandsdygtigt over for syrer, det er lugtfrit, smagsløst og sikkert i forhold til organisk interaktion og fødevaregodkendt med certificering.
Kasserne er formstabile og temperaturresistente i et temperaturområde fra -40 °C til +100 °C.

Alle EURO-norm plastkasserne er sprøjtestøbt i enten PE eller PP på vores fabrik i Belgien. Efter endt brug kan disse plaskasser i PE og PP regenereres og genanvendes til andre plastprodukter, såsom eksempelvis plastpaller.

Hos Nilaus-plast har vi en lang årerække af erfaring med levering af europlastkasser og løsninger til forskellige brancher. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os hvis du gerne vil have en dialog om en løsning til netop jeres firma!